Kategorier
PPM fonder

PPM och IPS avkastningen 31/10 2013

Då var det dags igen för mig att redovisa min avkastning vad det gäller PPM och IPS så här långt.

Avkastning i år per 2013.10.31

Avkastning PPM IS oktober

 

 

Oktober var en bra månad. Både min PPM och min IPS fortsatte upp. Småbolagen har gått starkt under oktober. Anledningen till den starka utvecklingen i oktober i min IPS beror på att jag placerat i ett antal småbolagsfonder.
Avkastningen i min PPM-fond mäts emot OMXS30 och SIXPRX och AP7Såfa.

Mitt mål är alltid att slå SIXPRX för jag anser att det är svårare att nå. Men jag är nöjd om jag slår eller ligger i nivå med OMXS30 och AP7Såfa. AP7Såfa gick oerhört bra i oktober med en uppgång på +6,9%. Det var tråkigt att man inte hade pengar placerat i den. Min avkastning i IPS är jag väldigt nöjd med. PPM måste jag se till att få bättre avkastning på. Det lutar åt att göra lite fondbyten och omfördelningar i PPM snart.

Se tidigare artikel vilka fonder jag har i min PPM.

Läs mer om PPM och IPS på sidan LÄR DIG MER.

Länkar:
www.nasdaqomxnordic.com
www.morningstar.se

Kommentera