Om Ulf Åström

Jag som driver denna sida heter Ulf Åström och är ursprungligen från Arvika, Värmland. Under min karriär har jag jobbat i flera tjänster som business controller och som ekonomichef. Jag har även jobbat internationellt. Min utbildning är inriktad på finansiell ekonomi. När det gäller sparande i aktier, fonder etc så är jag nog mer aktiv än de flesta. Jag har varit intresserad av aktier och fonder i hela mitt liv, faktiskt ända sedan 9-10 årsåldern. Men det är väl först på senare år som det börjar bli än mer intressant, tack vare att nu börjar det bli en bra löpande passiv inkomst.

På denna sidan pensionssparande.eu finner du olika alternativ vad det gäller pensionsparande och andra typer av sparande d.v.s. andra alternativ på sparande där du inte vill låsa in dina pengar i ett pensionsparande till den dagen du går i pension. Det finns flera andra typer av sparalternativ såsom kapitalspar eller enbart äga en aktiedepå, eller helt enkelt bara amortera av huset man bor i och kanske sälja huset den dagen man går i pension och leva av de pengarna. Det är ju också ett sätt att pensionsspara eller helt enkelt spara.

De tips jag delar med mig kommer till att börja med vara helt gratis och det samma gäller mitt regelbundna nyhetsbrev (som alltid kommer vara helt gratis). Jag ser fram emot synpunkter och feedback på vad som kan göras bättre och vad ni tycker jag ska lägga in ytterligare på sidan. Alla kommentarer är välkomna.

I framtiden kommer jag att erbjuda olika betalalternativ (medlemskapsida) där mer detaljerad information kommer att finnas om mina placeringar och fondbyten etc. Medlemssidan kommer då att bli lösenordsskyddade sidor. Mer information om detta kommer längre fram. Tanken är att du som kund kan ”spegla” de fonder som jag placerar i PPM. M.a.o. om du vill ha en likadan avkastning som jag – så kan du göra fondbyten på din PPM-sida samtidigt som jag gör detta. I senare skede kommer det även ges information eller tips på övriga placeringar i fonder och ev. aktier. Ange intresse redan nu till ulf@pensionssparande.eu

Min närvaro i sociala medier:

LinkedIn

Twitter 

Kontakt: ulf@pensionssparande.eu

Lämna ett svar