Kategorier
PPM fonder

Avkastning i år PPM och IPS per 2013-11-30

November fortsatte och var även den en bra månad. Min PPM ökade avkastningen med +2,5% under November till +19,3% hittills i år. Även min IPS fortsatte något upp. Anledningen till uppgången är tack vare bytet av fonder som gjordes i början av november och mycket tack vare europa-fonden. Avkastningen i min PPM-fond mäts emot OMXS30 och SIXPRX och AP7Såfa.

Mitt mål är alltid att slå SIXPRX för jag anser att det är svårare att nå. Men jag är nöjd om jag slår eller ligger i nivå med OMXS30 och AP7Såfa. AP7Såfa går oerhört starkt nu och frågan är om man inte skulle ta och inkludera den i min PPM-placering. Det blev alltså bättre i november av att göra ett fondbyte precis som jag skrev i föregående månadsuppföljning (se nedan: PPM och IPS avkastningen efter oktober månad).

Anmäl dig till Nyhetsbrevet nedan och få tillgång till de fondbyten som jag gör löpande.

Avkastning i år per 2013.11.30

Avkastning

Lämna ett svar